Lleugera millora

Celebració del gol del Nàstic
Celebració del gol del Nàstic | Nàstic de Tarragona

El Nàstic de José Antonio Gordillo en aquestes tres darreres jornades ha sigut capaç de sumar la seva primera victòria i treure un empat positiu d´una sortida complicada com la del darrer cap de setmana al Municipal de Reus.

L´arribada d´un home experimentat i contrastat com és Raúl Albentosa a l´eix de la defensa grana ha donat un plus de consistència defensiva al conjunt tarragoní. M´agradaria destacar  que la pissarra del mister també funciona i és que dels tres gols de l´equip fins ara, dos han sigut en jugada d´estratègia a pilota aturada.

Ara bé, per altra banda, és preocupant el fet que l´equip li costa un món rematar a porta… i ho és encara més quan disposa de jugadors de la categoria d´Uche o Manu Barreiro.

Amb el sistema de Gordillo pren molta importància el joc per bandes al jugar amb una dupla atacant formada per dos homes. És important aconseguir que els extrems donin la seva millor versió per poder generar ocasions de gol.

Coris de mica en mica sembla que vagi donant pinzellades de qualitat però li falta arribar amb més claredat a la línia de fons i Tete és massa irregular.

Cal esperar que Ramiro Guerra es recuperi de la seva lesió per veure si pot exercir aquest rol que sembla que manqui a Can Nàstic…el paper de ser el jugador que aconsegueixi enllaçar pilotes de la mitja cap a la punta d´atac.