La paciència s'esgota

La paciència s'esgota
La paciència s'esgota

L'equip de José Antonio Gordillo ja fa dies que està qüestionat i l´afició cada cop està més enfonsada per què veu que no hi ha reacció per part del club. Sis punts de 27 possibles. Sis gols a favor per 16 en contra...

Quan les coses no comencen bé s´ha de buscar alguna alternativa per mirar de redreçar la situació. Ja no són tant sols els resultats, és la imatge de l´equip que sembla que no té capacitat de jugar a res i actua jornada darrera jornada com una marioneta en mans del seu rival.

No és normal que un equip professional tingui tantíssimes carències en el seu estat físic, no és habitual que el conjunt grana només pugui competir 45 minuts amb tota l´enteresa física i després es desunfli com una pilota punxada per què les cames no li responen.

Els fitxatges què s´han realitzat enguany deixen molt que desitjar. Iván López ha hagut de tornar a ser intervingut del genoll quan ja va arribar a Tarragona després d´un any d´inactivitat, Ramiro Guerra que parlen tant bé d´ell encara no l´hem pogut veure ni debutar, Dimitrievski marxa cedit i esperem que l´any vinent foti el camp gratis quan és un porter amb molt bon cartell a la categoria...

Només demano una mica de coherència a tot plegat. La situació de l´equip és molt greu i les coses s´han de cridar pel seu nom. És molt aviat però també és veritat que ja portem un coixí negatiu més que important.

Val a dir també que Gordillo està demostrant amb les seves decisions que li falta experiència a les banquetes i una mica de mà dura penso jo. Tot i que considero que és el que menys culpa té ( cada setmana té 8-9 lesionats i li ha tocat comandar una plantilla amb molt poc fons d´armari quan estem competint en una categoria què és molt exigent i molt llarga ).

Algú s´ha plantejat que amb les vendes d´enguany, que n´hi han hagut varies d´importants, no s´hagués pogut deixar Gordillo com a director esportiu i fitxar un entrenador d´experiència contrastada a la categoria? Fa anys que anem amb provatures i no ens està anant gens bé.