La Unió convenç; l'Atlètic necessita oblidar-se dels empats

La Unió convenç; l'Atlètic necessita oblidar-se dels empats
La Unió convenç; l'Atlètic necessita oblidar-se dels empats

Els dos equips de la ciutat, Unió Esportiva i Atlètic de Valls, es troben a la zona alta de les seves corresponents categories, Segona i Tercera Catalana. I estan signant un bon inici de temporada.

La UE Valls, que en les tres primeres jornades van cedir fins a cinc punts, han anat creixent, fins a tal punt que ja són líders en solitari, traient-li dos punts a La Sénia -que recordem que ve de guanyar a Tortosa- i a l'espera del partit ajornat que jugarà demà l'Ampolla davant l'Amposta, un equip amb crisi esportiva. L'equip està convencent i cada cop dona més seguretat. Té gol i, el problema principal, que era en defensa, s'ha solventat. Quatre partits seguits sense encaixar gol. L'equip madura amb un tècnic que sembla tenir les idees clares. Si no són l'equip més golejador, ja que altres com Catllar o Camarles han marcat més gols, sí que és l'equip més solvent amb defensa, on només han rebut 7 gols, un menys que altres rivals com Tortosa, Riudoms, Ampolla o Gandesa.

Títol

Quant a l'Atlètic de Valls els darrers tres empats en quatre jornades, els ha passat factura, fet que els ha privat de situar-se entre els dos primers. Amb 16 punts, i un partit que s'haurà de jugar demà al camp del Banyeres (20h), els vallencs tenen l'opció de recuperar la tercera plaça, i posar-se a només 1 punt del Roda de Barà, i a dos del líder, el Montblanc. En una lliga tant igualada com la Tercera Catalana, on hi ha equips de qualitat, com els esmentats però també altres com Sant Jaume, Altafulla o Arboç, que segur que lluitaran per una de les primeres places, els empats penalitzen. Tot i aquests empats pràcticament consecutius, l'equip en defensa es mostra solvent, i després de Roda de Barà, és l'equip menys golejat, amb només sis gols, però en atac, dels sis primers, juntament amb Altafulla, són qui menys gols han marcat, encara que tenen el partit pendent.