Decisió encertada

Decisió encertada
Decisió encertada

En el món del futbol els resultats manen i a sobre, quan la imatge de l´equip és dolenta no hi ha res a fer...entrenador fora i a buscar un revulsiu què sàpiga transmetre motivació a un vestuari derrotat anímica i físicament.

Crec que no s´ha pogut triar millor substitut que Enrique Martín Monreal, “ La Bruja de Campanas “. Es tracta d´un home experimentat que amb 62 anys a la seva esquena les ha vist de tots colors i sap com gestionar un vestidor ( això és un dels factors que no tenia Gordillo, per exemple ).

Els més oportunistes s´escudaran en la pobre imatge de l´equip al Carlos Belmonte d´Albacete. És veritat que va ser una derrota més que merescuda per què ens van passar per sobre, però això és una carrera de fondo i crec que  ara tenim a la persona ideal al timó del vaixell.

Home de caràcter, que busca una intensitat que per ell és innegociable i quan no la veu...sempre té conseqüències sense tremolar-li el pols en cap moment. És un entrenador que té grans dots de psicòleg i sap treure lo millor dels seus jugadors.

Ara bé, que ningú pensi que només amb el nou míster assolirem l´objectiu. Aquesta plantilla és curta i s´ha de reforçar. Ell n´és conscient i per això ha tirat d´armari comptant amb alguns “ sin papeles “ com ell anomena de forma carinyosa.

El primer entreno d´Enrique vaig veure córrer més que en qualsevol partit oficial a més d´un jugador... i això no és fruit de la casualitat. Potser aquest home transmet molt més que el seu antecessor, que sempre tindré en bon record per gran nastiquer i millor persona. Ara bé, la categoria li quedava gran, al menys de moment.

Jo tinc molt clar que l´equip continuarà una temporada més al futbol professional, i no tinc cap dubte que tenim el millor comandant per assolir-ho.