Deu victòries seguides. Una xifra gens fàcil d'assolir

Deu victòries seguides. Una xifra gens fàcil d'assolir
Deu victòries seguides. Una xifra gens fàcil d'assolir

10 victòries seguides, o el que és el mateix, un 30 de 30. Ple per seguir líder de Segona Catalana. Com deia Pallarès al final del partit, sumar 30 punts consecutius i veure encara dos rivals a un partit de distància demostra la igualtat que hi ha a la categoria.

Els vallencs han guanyat a l'Ampolla i Catllar, els dos equips que estan més a prop del lideratge, i tot i així estan a 2 i 3 punts respectivament, el que fa que -ara mateix- com li està passant a altres equips- punxar penalitza, i molt.

En 14 jornades disputades només han cedit 5 punts. I no és tasca fàcil. Es pot tenir una bona plantilla però sense treball constant, diari i setmanari, seria molt difícil pensar que una ratxa així es pot aconseguir.

En l'etapa de Jose Miguel López, l'equip va aconseguir una volta sense perdre, una dada estratosfèrica, però es va mesclar amb empats. Ara parlem de 10 victòries seguides, una estadística que no es recorda des de Miquel López quan l'equip estava a l'extingida Segona Territorial.

Toca gaudir del moment i saber que la derrota està més a prop. Resten tres partits per acabar el 2018 i l'equip se'l veu amb bones sensacions, i quan no, com diumenge, on va costar davant d'un rival que no ho va posar fàcil, cal tenir aquella sort -o paciència- que sol faltar per tirar depenent quins partits.