Metamorfosis positiva

Metamorfosis positiva
Metamorfosis positiva

El missatge d´Enrique Martín Monreal es comença a plasmar en la realitat de l´equip grana. El tècnic navarrès va dir que necessitaven aproximadament un mes per posar els futbolistes en un to físic adient a les seves exigències.

Estem d´acord que en tot a la vida abans de córrer s´ha de saber caminar i això és el que va transmetre des de la seva arribada “ la Bruja de Campanas”.

Amb l´equip recuperat bastant físicament, ara és quan l´entrenador del Nàstic veu al seu conjunt amb capacitat de competir i això ja s´ha pogut veure els darrers partits de Lliga. L´intensitat, clau en la forma de jugar del navarrès, s´ha vist incrementada a l´ADN del joc grana.

Ara només falta que arribin els resultats i per molt que actualment siguem el fanalet vermell de la categoria...la situació pot redreçar-se perquè hi ha un exigent treball al darrera que s´està encarregant el dia a dia de demostrar la seva paulatina evolució.

A Màlaga mateix es va donar la cara fins al descompte, on per enèsima vegada, els errors individuals defensius ens van costar el partit. Justament el mateix que l´altre dia al Nou Estadi contra l´Almeria. I amb tot i això Coris va tindre la victòria a les seves botes fent lluïr René.

Potser sóc optimista però jo crec que si la direcció esportiva encerta en els fitxatges del mercat d´hivern, tinc el convenciment de què el Nàstic treurà la situació endavant.

I aquesta percepció s´ha vist incrementada des de l´arribada de Prieto al club per mirar d´arreglar el desastre futbolístic que ha engendrat l´Arnal Llibert... Una plantilla descompensada és el preludi d´un començament de campionat per oblidar. Dit això, VISCA EL NASTIC I VISCA TARRAGONA.