Descansa en pau Eduard

Eduard Calabria
Eduard Calabria | Eix Diari

Poc després les 11 del matí arribava la notícia. El nostre col·laborador, però sobretot company i amic, Eduard Calabria, moria a casa seva a Vilanova aquesta matinada de forma sobtada. Advocat de professió, l'Eduard era conegut dins del món del futbol català per la seva passió pel CF Vilanova.

Col·laborador d'El Travesser des de fa varies temporades, també col·laborada amb diferents mitjans com Eix Diari, on explicava les cròniques del CF Vilanova, i en el nostre cas, feia el resum i prèvia de cada jornada a Primera Catalana. Se'ns dubte una gran pèrdua pel futbol i sobretot pel futbol vilanoví. He conegut poca gent aquests anys amb tanta devoció, dedicació i passió com ell per uns colors.

Personalment el vaig conèixer fa anys i des de llavors sempre va mostrar un gran interès en col·laborar per aquest mitjà. Sempre disposat a tot. Per ell el futbol era una gran part important de la seva vida. Una persona característica però que era tot passió per uns colors i un esport. No hi ha dubte que el futbol amateur català perd amb la seva marxa. Recordo converses al bar de l'Alumnes Obrers, parlant del seu Vilanova i el mal moment que traspassava, també converses al camp de la UE Segur, on se'l podia veure sovint quan aquest equip era filial del Vilanova i militava a Segona Catalana, o quan es presentava a Valls per simplement planificar una mica la pròxima temporada a la web, tot fent un cafè. Acabàvem parlant de tot menys del que ens havíem citat, però era una persona molt fàcil. Sempre tenia un si i en cinc minuts ho teníem resolt i planificat.

Però la vida no és justa. Encara recordo l'última conversa que vam tenir. Era a l'Hotel Class de Valls. Havíem de dinar però per motius d'agenda d'un i altre va acabar sent un cafè. Recordo que em parlava del canvi de xip que va fer quant a salut feia molts anys. Persona que es cuidava perquè era conscient de la importància de trobar-se i sentir-se bé, però la vida, com deia no es justa i aquest dijous la seva vida s'apagava al llit de casa seva. Un cop dur per tots aquells que li teníem una gran estima.

Des d'aquestes humils línies, molta força a la família, amics i al club de la seva vida, el CF Vilanova. Que la terra et sigui lleu amic Eduard.