El mercat d'hivern serà clau

El mercat d'hivern serà clau
El mercat d'hivern serà clau

El Nàstic dirigit per Enrique Martín sembla que transmeti millors sensacions, això és una realitat. Ara bé, molt em temo que el mercat d´hivern serà clau per assolir una permanència que podria ser èpica.

Ja ho diu el bo d´Enrique Martín que paulatinament veu com el grup va agafant la forma que ell vol i això es plasma sobre el terreny de joc. El canvi de sistema ha donat més solidesa defensiva a l´equip i les hores de vol que porta el tècnic navarrès a Tarragona comencen a donar els seus fruits.

No obstant, crec que cal esmentar un factor que penso que serà fonamental per assolir l´objectiu de seguir “ entre los 40 principales “ com diu l´entrenador grana. S´ha d´encertar amb els fitxatges al mercat d´hivern.

Sota el meu humil criteri crec que el Nàstic hauria d´acabar la 1a volta amb 18 punts al menys... i a partir d´aquí creuar tots els dits per què els nouvinguts aportin aquelles carències que li poden mancar a l´actual plantilla ara mateix.

Ja en tenim dos de segurs ( Imanol i el senegalès Ousseynou Thioune, arribat de l´Ittihad de Tanger ). Jo tinc confiança en aquest jugador ja que Prieto ( adjunt a la direcció esportiva ) portava la franja africana quan pertanyia a Promoesport i va dedicar molt temps seguint futbolistes al Senegal precisament.

És aquí on no es pot fallar, amb les noves incorporacions. Prieto té tota la meva confiança del món per arreglar el fracàs esportiu d´Arnal Llibert. Crec que el resultat d´aquestes noves adquisicions pot deparar el futur més pròxim del club. Per lo tant, des d´aquí m´agradaria apel.lar a la unitat en aquest sentit i les valoracions ja es faran al mes de juny.