Sense marge d'error

Sense marge d'error
Sense marge d'error

Tot i la notable millora de l´equip d´Enrique Martín hem de ser coherents i reconèixer que el marge d´error és mínim en aquesta segona volta. S´han de fer números d´equip de playoff per mantenir la categoria i això és una realitat.

El Nàstic d´aquestes últimes jornades ha donat una imatge d´un conjunt molt més compenetrat i amb les idees de joc més clares. L´enorme feina del míster i el seu cos tècnic juntament amb les noves peces arribades a l´equip han estat claus en aquesta millora.

Imanol i el benvingut Thiouné han aportat molt d´aplom a l´equip. El navarrès es multiplica a la zona ampla i ha aportat molta serenor al joc del Nàstic. El senegalés em recorda bastant a Pape Diop ( actualment a Primera Divisió ) i és que distribuiex el joc amb molt de sentit i a més defensivament s´erigeix com un autèntic pop robant infinitat de pilotes.

Pipa crec que és un jugador molt versàtil per banda. Es caracteritza pels seus moviments elèctrics i per ser un jugador que desborda amb molta facilitat. Abdel Barrada té un perfil d´un jugador diferent als presents fins ara... El franco-marroquí destaca per la seva capacitat associativa a l´hora de donar joc, posseeix una exquisita tècnica individual i a més té molt bona arribada des de la segona línia.

Crec que ens falta un central més, un davanter i si arriba un home de banda esquerra ho bordaríem. Amb tot això, podríem tornar a somiar si s´encerta amb els fitxatges però lo que tots hem de tindre molt clar és que l´equip s´ha de mostrar molt sòlid darrera ( i millorar el pobre bagatge actual ) si volem seguir un any més al futbol professional.

Si deixes la porta a zero en aquesta divisió tens molt a favor per emportar-te els tres punts. Jo penso que amb els retocs que s´està fent a l´equip cada cop generarem més ocasions de gol i Déu vulgui que el nostre encert rematador també millorarà. Ara bé, lo que no pot fallar és que s´han de guanyar de 9 – 10 partits més uns quants empats si volem obrar lo què actualment es considera un autèntic miracle.