Prèvia. Albert Pérez (CF Montblanc): 'El partit contra l'Atlètic és molt important'

El tècnic del CF Montblanc és conscient de la importància del partit de dissabte al Vilar per amarrar la segona posició

per Francesc Fàbregas Gaya

Tercera Catalana 2 i 3

Prèvia. Albert Pérez (CF Montblanc): Prèvia. Albert Pérez (CF Montblanc): 'El partit contra l'Atlètic és molt important""El partit és molt important'
Prèvia. Albert Pérez (CF Montblanc): Prèvia. Albert Pérez (CF Montblanc): 'El partit contra l'Atlètic és molt important""El partit és molt important'

El CF Montblanc es troba en una gran dinàmica de resultats. Amb 67 punts només han cedit dos punts en aquest 2019. Va ser davant del Roda de Barà, líder de la categoria. Des de 22 de desembre, on van perdre a l'Arboç (2-1), han encadenat dotze victòries i un empat, fet que els ha permès situar-se segon, a un marge de quatre punts respecte l'Atlètic de Valls.

"L'equip arriba molt bé, tant física com mentalment", deia el tècnic de La Riba que es troba entrenant des del passat curs al conjunt de la Conca de Barberà. "Estem en una bona dinàmica que hauríem d'intentar allargar el màxim possible". Quan resten 15 punt en joc, sap que el partit davant de l'Atlètic de dissabte serà determinant. "El fet que només quedin cinc partits pel final de lliga i jugar davant d'un rival directe fa que sigui molt important".

Els montblanquins tenen una arma en atac letal. Cristian Valcàrcel és la millor garantia de l'equip vermell. "És clau per a nosaltres i, és clar, si ell està bé, tot és més fàcil". Tot i la classificació, Pérez vol treure's pressió, o almenys a l'equip i situa als vallencs com a favorits de cara el partit directe. "La lògica et diu que per equip i jugant a casa, l'Atlètic és favorit, però al futbol mai se sap i per ganes i il·lusió, no ens guanyaran".

Dels tres resultats que es poden produir, dos (victòria i empat) afavoreixen als de la Conca de Barberà, encara que una derrota els mantindria un punt per sobre a quatre jornades per finalitzar la lliga. En aquest sentit, l'entrenador afirmava que no aniran a especular amb el resultat. "Sortirem com cada partit, respectant el rival però sense por de ningú.".