La UE Valls arrenca la pretemporada amb la màxima il·lusió per afrontar la Primera Catalana

Una vintena de sessions de preparació i un total de 9 partits amistosos concretats per aquest estiu

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Primera Catalana grup 2

La UE Valls arrenca la pretemporada amb la màxima il·lusió per afrontar la Primera Catalana
La UE Valls arrenca la pretemporada amb la màxima il·lusió per afrontar la Primera Catalana

La UE Valls 2019-2020 ja està en marxa amb la primera sessió de pretemporada que l'equip que enguany jugarà a Primera Catalana ha iniciat aquest dimecres 24 de juliol a les ordres de Joan Antoni Pallarès qui enceta la seva segona temporada i mitja al capdavant de l'equip blanc-i-vermell.

Amb una plantilla que ara mateix la confeccionen 24 jugadors, i tot i que havia algun jugador a prova i esperant que passa amb Xavi Fabra, la plantilla està pràcticament definida.

La UE Valls comença la pretemporada amb sis incorporacions confirmades des de fa setmanes: Arnau Miró (Borges Blanques), Riki (Ascó), Edu Vives (Borges Blanques), Joan Torné (Borges Blanques), Sergio Agüera (Pobla B), Sergi Gómez (Binèfar). El bloc que va assolir l'ascens a #1cat2 segueix i només hi ha comptabilitzades tres baixes: Èric Garcia (Montblanc), Simo (Borges Blanques) i José Luis León (Canonja).

En declaracions, el míster de la UE Valls, en les primeres paraules d'aquesta pretemporada deia que "la plantilla està bastant perfilada, durant l'estiu hem fet els deures, hem portat el que haviem de portar però potser arriba alguna cosa durant la pretemporada que millori el que tenim però estem centrats amb els que som i centrats amb els que som".

Durant la pretemporada el cos tècnic l'ha confeccionat perquè hi hagi una vintena de sessions d'entrenaments i un total de 9 partits amistosos, tots ells ja concretats i que podeu veure aquí.El primer test pels de Joan Pallarès serà el pròxim dimecres al camp del CD Riudoms de Segona Catalana a dos quarts de vuit del vespre.

Parlant d'aquesta pretemporada, Pallarès deia que "hem preferint començar aquesta setmana encara que molts equips ho faran a partir de la següent per començar a conèixens com a equip i trobar sensacions", i afegia que "enfoquem la pretemporada en el sentit que l'any passat vam començar un projecte, on vam portar molta gent i que si ens sortia bé el gran bloc seguiria, com així ha estat i l'objectiu de la pretemporada és veure com els jugadors de l'any passat fan un pas endavant i que els que arribin s'integrin al vestuari".

La competició i el que serà el retorn a la Primera Catalana grup 2 pel conjunt de l'Alt Camp començarà el cap de setmana del 8-9 de setembre i serà davant del Viladecans si el calendari no acaba canviant per l'afer del Reus Deportiu, on no queda clar que acabarà passant amb l'equip i el filial, que podria comportar canvis

La UE Valls arrenca la pretemporada amb la màxima il·lusió per afrontar la Primera Catalana
Pallarès dirigint-se a l'equip en les primeres paraules de pretemporada