Paje (Viladecans): 'Serà una Primera Catalana molt igualada on sortim sense etiqueta'

El Viladecans serà el primer rival de la UE Valls, en un partit que es disputarà diumenge a les 12 del migdia

per Francesc Fàbregas Gaya

Primera Catalana grup 2

Raúl Paje, en imatge d'arxiu, amb Pallarès en el darrer partit que Viladecans i UE Valls van jugar al camp dels del Baix Llobregat, el 13 de novembre de 2017
Raúl Paje, en imatge d'arxiu, amb Pallarès en el darrer partit que Viladecans i UE Valls van jugar al camp dels del Baix Llobregat, el 13 de novembre de 2017 | F.F.G/El Travesser

El Viladecans serà el primer rival d'aquesta nova temporada per la Unió Esportiva Valls a Primera Catalana. Els del Baix Llobregat, que emetia un comunicat a mitja setmana expressant el seu desacord en la "forma de gestionar el tema del Reus Deportiu", es vol centrar, a l'espera de com s'acabi tot plegat aquest cap de setmana, amb la seva participació a la #1cat2.

La UE Valls li toca enfrontar-se en aquesta obertura de temporada a l'equip que es va quedar per un sol gol a les portes d'un històric ascens a Tercera Divisió. Però l'equip barceloní no serà el mateix que el passat curs, i és, possiblement, dels conjunts que més variacions ha fet a la plantilla. D'això en parla Raúl Paje, tècnic que renova una temporada més pel club viladecanenc. "Som un equip per descobrir i trobar-nos amb 16 jugadors nous. Aquesta pretemporada hem fet 9 partits per provar jugadors, sistemes i buscant el que volem durant el dia a dia". Afirma arribar amb il·lusió i ganes després d'un estiu no gens fàcil pel club. 

Centrats en aquest primer partit de la nova temporada, Paje explica quin ha de ser l'objectiu d'aquest Viladecans 2019-2020."Preveiem una lliga molt igualada, amb molt de nivell on sortim sense etiqueta. El nostre objectiu és arribar als 42-44 punts per a la salvació i a partir d'allí mirar cap amunt". I és que el Viladecans només comptarà amb 7 cares que repetiran de la passada temporada i 16 seran noves, començant per a la darrera incorporació, Mario Saborido, vell conegut per a la seva afició. I és que segons Paje, una de les coses que premia aquesta categoria és "la consolidació dels blocs", un fet que fa que parteixin, en aquest aspecte amb un pel de desavantatge respecte alguns rivals. Tot i així avisa "si arribem a la jornada 28 i estem a dalt intentarem lluitar per fites majors, una cosa no treu l'altra".

Parlant del rival d'aquesta primera jornada, el tècnic del Viladecans posava en context com arriba el seu rival després del retorn a #1cat2. "El Valls té un bon entrenador i té una bona dinàmica d'haver-ho guanyat gairebé tot a Segona Catalana. Quan va arribar Pallarès a Primera Catalana va estar a prop de salvar l'equip i a partir del descens, van intentar fer les coses bé". El Valls arriba diumenge a Viladecans amb un bloc de l'any passat però amb cares noves, i això ressaltava, precisament Paje. "S'han reforçat bé, amb jugadors de la categoria i si saben aprofitar les dimensions del seu camp, dona la sensació que poden donar guerra a tothom i que serà un rival incòmode", i afirmava, que a nivell de plantilla, "a dia d'avui, els veig un pel més complerts que nosaltres com a bloc però hem d'intentar aprofitar el factor camp".

Quant a la categoria, afirma que serà molt competitiva, i possiblement amb més qualitat que l'any passat, si és possible. "Potser hi ha més talent que l'any passat, amb algun equip revelació", finalitzava.