La UE Valls es dispara

És el millor equip de tota la Segona Catalana i ja li treu 15 punts al tercer classificat

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Segona Catalana grup 6

La UE Valls es dispara
La UE Valls es dispara | F.F.G

La Unió Esportiva Valls sembla capficada a recuperar la Primera Catalana i les estadístiques parlen per si soles. 56 punts sumats dels 63 punts disputats en 21 jornades de lliga que li donen una avantatge al capdavant del grup 6 que cap altre equip de la resta del grups que conformen la Segona Catalana pot ni tant sols aproximar-se.

La victòria de diumenge davant del CE Catllar demostra que l'equip liderat per Joan Antoni Pallarès -ara per ara- està per sobre la resta i només Gandesa i Canonja -en dues ocasions- han estat capaços de poder treure-li punts.

El lideratge és solvent. 11 punts respecte el segon -i gol average particular guanyat- però amb un partit més que un Catllar que va veure com era escombrat al primer temps per un Valls amb unes idees molt clares. Equip menys golejat de tota Segona Catalana (11) i tercer més golejador (53), i una única derrota, la de la primera jornada. Xifres que expliquen el perquè de la primera posició. Resta molt, com recordava Pallarès un cop finalitzat el partit davant del Catllar, però l'afició no pot evitar il·lusionar-se en el que sembla que podria ser el retorn a Primera Catalana després del descens de l'any passat.

La màxima diferència entre els dos primers classificats dels sis grups de #2CAT és la que marca el Valls respecte el Catllar (+11). Tot seguit va l'Artesa de Segre al grup 5 amb un marge de 3 punts respecte l'Alcarràs

Onze punts respecte el segon però quinze respecte el tercer, que podrien ser 14 si l'Ampolla, que te un partit pendent, acaba guanyant al Mora La Nova. 5 partits de marge quan resten 13 per jugar-se.

De fet, analitzant la resta de grups, la igualtat a la zona més alta és molt forta, menys al grup 6. Al grup 1 la diferència entre els tres primers classificats és de només 3 punts; al grup 2 de 6 punts; al grup 3 de 8; al grup 4 de 4 punts i al grup 5 de 6. Si ens fixem en la diferència entre primer i segon, la màxima, a part de la del grup 6 es troba al grup 5, on entre Artesa de Segre (1r) i Alcarràs (2n) és de 3 punts. Al grup 6 és d'11 amb opció a ser de 8.