L'Atlètic de Valls incorpora a Víctor Arroyo i confirma que Samu torna

Samu Fernández torna després de la seva estada a Gibraltar

per Francesc Fàbregas Gaya

Atlètic de Valls

Victor Arroyo, en la seva etapa a la UE Valls
Victor Arroyo, en la seva etapa a la UE Valls | F.F.G

L'Atlètic de Valls comença a confirmar les primeres incorporacions de cara la pròxima temporada. Samu Fernández i Victor Arroyo s'incorporen a l'equip vallenc de Tercera Catalana.

Samu, en l'anterior etapa a l'Atlètic

Amb la incorporació de Jaume Bonet com a nou entrenador, arriben les primeres incorporacions per l'Atlètic de Valls de cara el curs 2018-2019. En aquest sentit, han presentat dos jugadors, un d'ells ja coneguts pel conjunt blau. Es tracta de Samu Fernández, jugador que ja va vestir els colors del club fa dues temporades, després d'incorporar-se procedent de l'Amateur EVF. La passada temporada va deixar l'equip per motius laborals i va jugar a Gibraltar. Samu juga de migcampista i té 33 anys.

El club dona a conèixer les primeres cares de la nova temporada. Samu Fernández torna després d'un any i s'incorpora Arroyo

L'altra incorporació oficial és la de Víctor Arroyo, jugador de Valls i que arriba després d'una temporada sense jugar. Porter de 25 anys, anteriorment havia militat a la UE Valls a Segona Catalana i també a l'Amateur de l'EVF a Tercera Catalana.