Simo es queda i arriba Gerard Batista

Batista, lateral esquerra, arriba procedent del Cambrils Unió

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls

Simo en un partit del passat curs
Simo en un partit del passat curs | F.F.G.

Sembla que la zona defensiva de la Unió Esportiva Valls va agafant forma, després de l'anunci que Simo finalment es queda al club -almenys de moment- i que arriba un lateral esquerra, Gerard Batista, una posició que es necessitava reforçar.

El cos tècnic treballa per seguir confeccionant la plantilla, i ara, ja sembla només quedar algun serrell per tancar, com la continuitat o no d'Arnau Miró, Martí Fàbregas i Oriol Roca.

Un dels dubtes d'aquest estiu, la de Simo, s'ha resolt aquest cap de setmana, quan s'ha confirmat que el jugador començarà pretemporada i estarà al club, a l'espera de veure si en un futur acaba marxant a l'estranger. Però de moment, el vallenc, que la passada temporada va jugar de lateral -tot i que la seva posició natural és d'extrem-, es quedarà a l'equip.

Arriba Batista
Però aquesta no és l'única notícia dels darrer dies. I és que aterra un nou jugador a Ca'n UE Valls. Es tracta de Gerard Batista, jugador que la passada temporada va jugar al Cambrils Unió, i juga de lateral esquerra. La passada temporada va jugar 15 partits, on va fer un gol i va veure cinc targetes grogues.